Methode

Jouw lichaam en gewicht blijvend in balans!

Voelt je lijf niet zoals je zou willen? Ben je moe, of gewoon niet energiek genoeg? Vind je jezelf te zwaar of wil je gewoon wat strakker in je vel komen te zitten? Je hebt al veel geprobeerd maar je vervalt steeds weer in je oude patroon? Zijn dit vragen die jou bezig houden? Dan kan ik jou helpen!

Oplossing op maat

Fitlijf leert jou inzicht te krijgen in jouw leef- en eetpatroon. Omdat iedereen anders is krijg je een oplossing op maat met normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding. Dus geen diëten en/of shakes.  Ook hoef je geen calorieën te tellen of jezelf uit te hongeren. Door veel te vragen naar jouw eetgewoonten en bewegingspatroon krijg ik inzicht en zo kan er bekeken worden wat er verbeterd en veranderd kan worden.  Er wordt gekeken naar de verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten in jouw voeding. De vitaminen, mineralen zijn daarbij ook van belang. Belangrijk is dat dit in evenwicht is en zo zorgen we ervoor dat je stofwisseling optimaal blijft functioneren. Met als resultaat blijvend afvallen en nooit meer lijnen. In 4 maanden  wordt jou geleerd om inzicht te krijgen in jouw eetgedrag en leefstijl en wordt je de baas over jouw gewoontes. Je krijgt het werkboek “ik mag alles eten” met een programma van 4 maanden waarin allerlei tips en tools staan om mee aan de slag te gaan. Dit wordt iedere keer besproken. Ook andere zaken komen aan bod zoals: beweging, sport, ontspanning, slaappatroon, koken, gezinssituatie, werk etc.

Maak een nieuw begin

Fitlijf heeft een startprogramma waarin jouw doel en hulpvraag centraal staat. Het kan zijn dat je niet de juiste verhouding koolhydraten, eiwitten en juiste vetten binnen krijgt.  Het kan ook zijn dat je het lastig vindt om gezond te eten in verband met jouw gezins- en leefsituatie.  Door een kosteloze Fitlijfsessie  bij jou af te nemen komen deze aspecten naar boven en gaan we hiermee aan de slag. Het programma bestaat verder uit 9 vervolgafspraken. In dit traject leer ik je hoe je een gezond voedings- en leefpatroon kan krijgen. Dit allemaal aan de hand van adviezen, werkboek, recepten,  coaching via mail etc.  Zo wordt jij jouw eigen healthcoach.   Ben jij klaar voor een nieuw begin?  Bekijk het startprogramma en vraag de kosteloze Fitlijfsessie aan en start vandaag nog voor een fit lijf.

Meer info over het 4 maanden fitlijfprogramma
In de meeste gevallen worden de consulten (geheel of gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen. Kijk hiervoor op de site van jouw zorgverzekering. Ook daar help ik je graag bij.

Start direct

Leefstijladviezen

Advies op het gebied van sport, beweging, werk, gezin, vakantie, feestjes etc. zijn uiteraard ook belangrijk bij jouw nieuwe gezonde leefstijl.

Plezier in eten

Eten is ontspanning. Een moment van rust. Eten is iets geworden van ‘dit mag wel en dat mag niet’. Met mijn advies wil ik niet alleen dat je gezonder gaat eten maar ook dat je er weer leert van te genieten.

Effect gezond eten

Verbetering van de kwaliteit van leven kan voor een groot deel met ‘gewoon’ gezond eten. Dan voel je je al snel fitter. Een gezonde manier van eten is bovendien zichtbaar in bijvoorbeeld de verbetering van de bloedsuikerspiegel, minder maag- en darmklachten en/of meer zelfvertrouwen.

Meld je hier aan voor het 4 maandenprogramma