Kosteloze kennismaking

Krijg direct inzicht in jouw gezondheid

Heel goed dat je de kosteloze kennismaking aanvraagt. Het begin van een nieuwe start.

Wat is het:

Je meldt je aan en ontvangt een vragenlijst per email. Die stuur je ingevuld retour. Dan maken we een afspraak om elkaar te spreken en tijdens deze kennismaking van een uur bespreken we dit en krijg je direct al tips om mee aan de slag te gaan. Daarna bespreken we of we met elkaar aan de slag gaan.

Stuur een mail naar info@fitijf.com of bel 0645194062

 • Je krijgt binnen 24 uur een mail met instructies
 • Het gesprek kan in de praktijk of via videobellen Skype/Zoom.

Wil jij je weer goed in je vel voelen, energiek en een gewicht hebben wat past bij jou?

Je voelt je moe, te zwaar en ongezond. Je verlangt naar een ontspannen relatie met eten zonder dat je je alles moet ontzeggen en wel op gewicht blijft.

Je bent onzeker over wat je wel of niet mag eten. Je hebt geen zin om allerlei ingewikkelde recepten te maken of apart van de rest van het gezin te koken en te eten. Je wilt afvallen maar weet niet hoe of waar te beginnen. Je hebt van alles geprobeerd maar niets lijkt te helpen.

Wanneer je hiermee blijft worstelen is de kans groot dat je ieder jaar weer wat kilo’s aankomt. Reken maar uit over 10 jaar hoeveel dit is. De kans dat de gezondheid beter wordt wanneer je beter op gewicht komt is aanzienlijk. De kans op hart- en vaatziekten, diabetes worden kleiner. De conditie wordt beter en uiteraard ook minder kans op diabetes type 2. Je bent je bewust dat het anders moet maar weet niet waar te beginnen.

 • Hoe ga ik dit doen in combinatie met mijn werk?
 • Moet ik apart koken? Voor mijzelf en de rest van het gezin?
 • Hoe ingewikkeld is het?
 • Moet ik veel sporten en zo ja, ik heb er geen tijd voor.
 • Ik eet vaak buiten de deur, wat kan ik nog kiezen?
 • Ik lust al dat gezonde eten niet.

Herken jij jezelf hierin? Deze gedachten kunnen je behoorlijk in de weg zitten op weg naar een gezonde leefstijl. Daarom ga ik na bij jou waar de knelpunten zitten en samen bekijken we de knelunten en zoeken hiervoor een oplossing. Want die is er altijd.

Ik geef je de tools voor een fit leven. Hoe zal het zijn wanneer je weer blij met je gewicht bent. Met een andere leefstijl die ook bij jou past zul je je veel beter voelen. Je gezondheid zal al snel beter worden.

 • Stel je voor hoe het zou zijn om weer die leuke outfit aan te kunnen trekken:
 • Om dat sprintje te kunnen trekken, gewoon weer de trap op lopen zonder dat je buiten adem bent;
 • Om weer het lijf te hebben wat jij wilt hebben, of wat je jaren eerder had;
 • Om iedere dag energiek de dag door te brengen, meer energie, meer libido, betere stoelgang, betere bloeddruk.

Kortom; om een fit lijf te hebben zonder teveel gedoe.

Ben jij er klaar voor?

Ervaar wat je nodig hebt voor de nieuwe leefstijl. Je gaat leren wat goed voor jou is. Met de tools die ik je geef kun je direct starten en zal je meteen al resultaat krijgen. Dit gaat jouw leven compleet veranderen!

Kom in actie en meld je nu aan. Dit kan een eerste stap zijn naar je nieuwe leefstijl.

Normaal vraag ik voor deze sessie 97 euro. Ik bied je deze sessie gratis aan omdat ik je eerst wil leren kennen. Zo kun jij tijdens deze sessie ontdekken of ik je kan ondersteunen en krijg je direct een indruk wat de aanpak in mijn praktijk is.

Na de aanmelding ontvang je van mij een bevestiging en ontvang je een vragenlijst, zodat je weet wat je kan verwachten. Zo kunnen we ons goed voorbereiden en het maximale uit deze sessie halen.

Vraag hier jouw kosteloze kennismaking aan.