Gratis coach sessie

Wil jij je weer goed in je vel voelen, energiek en een gewicht hebben wat past bij jou?

Je voelt je niet energiek, je voelt je te zwaar en zeker niet fit. Je verlangt naar een ontspannen relatie met eten zonder dat je je alles moet ontzeggen en wel op gewicht blijft.

Je bent onzeker over wat je wel of niet mag eten. Je hebt geen zin om allerlei ingewikkelde recepten te maken of apart van de rest van het gezin te koken en te eten. Je wilt afvallen maar weet niet hoe of waar te beginnen. Je hebt van alles geprobeerd maar niets lijkt te helpen.

Wanneer je hiermee lijft worstelen is de kans groot dat je ieder jaar weer wat kilo’s aankomt. Reken maar uit over 10 jaar hoeveel dit is. Dit wil je niet. Dan spreken we nog niet over de gezondheidsklachten zoals hart-  en vaatziekten, diabetes, hoge bloeddruk, de nadelen van een slechte conditie etc. Je bent je bewust dat het anders moet en je bent klaar om die eerste stap te zetten.

Ik geef je de tools voor een fit leven

Stel je voor hoe het zou zijn om weer die leuke outfit aan te kunnen trekken:

Om dat sprintje te kunnen trekken;

Om weer het lijf te hebben wat jij wilt hebben;

Om iedere dag energiek de dag door te brengen;

Kortom; om een fit lijf te hebben zonder teveel gedoe.

Ben jij er klaar voor?

Ik nodig je uit voor een GRATIS FITLIJF COACH SESSIE

Maak een afspraak en boek de gratis coach sessie

(telefonisch of via videobellen Skype/Zoom). In deze sessie maak jij kennis met wat voor jou nodig is om op een gezond gewicht te komen en alles te leren om dat te behalen. Doe dit als eerste stap in je nieuwe leefstijl.

Ervaar wat jíj nodig hebt voor jouw nieuwe leefstijl. Je gaat leren wat goed voor jou is. Met de tools die ik je geef kun je direct starten en zal je meteen al resultaat krijgen. Dit gaat jouw leven compleet veranderen!

Kom in actie en meld je nu aan. Dit is wat jij nu nodig hebt.

Normaal vraag ik voor deze sessie 97 euro. Ik bied je deze sessie gratis aan omdat ik je eerst wil leren kennen. Zo kun jij tijdens deze sessie ontdekken of ik jou kan ondersteunen met de adviezen die ik geef die voor jou belangrijk zijn. Zo krijg ik direct inzicht waar bij jou de knelpunten zitten.

Je kunt jouw sessie boeken door op de knop te klikken. Zo krijg je meteen toegang tot mijn agenda en kun je een afspraak plannen op het tijdstip dat jou past.

Na jouw aanmelding ontvang je van mij een link voor de vragenlijst die ik gebruik, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden om het maximale uit deze sessie halen.

Reserveer nu je plek op weg naar een Fitlijf en boek de gratis coachingssessie