Over mij

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is marjan-1-1024x683.jpgOVER  MARJAN HAGEMAN

Enorme fan van een gezonde leefstijl, inspirerende voedingsdeskundige  die jou graag helpt om een gezonde leefstijl te volgen.  Ik zit boordevol ambitie, passie en enthousiasme om jou te leren om beter op gewicht te komen en je gezonder te voelen en uiteraard ook te worden. Mijn beste resultaten zijn de mensen die ik daarbij mag helpen om fit door het leven te gaan.

Mijn naam is MARJAN HAGEMAN en ik help jou als voedingsdeskundige het lijf te krijgen wat je eindelijk wilt hebben. Want ook jij kan het: een gezond en fit lijf krijgen.  Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het kan. Je hebt alleen nog een hoop te leren op het gebied van voeding, beweging en alles wat er mee te maken heeft.

Wil jij fitter, gezonder en gewoon weer een mooi lijf? Dat kan. Ik leer je de tools om dat te behalen Hoe heerlijk zal dat zijn. Weer tevreden met je lijf. Fantastisch toch.  En dit kun jij behalen met gewoon eten zonder calorieën tellen of weekschema’s te volgen.  wanneer je je fit voelt krijg je een beter kwaliteit van leven.  En dat heeft uiteraard ook impact heeft op jouw relaties, werk, zelfvertrouwen, uitstraling etc. Dit levert veel voldoening op en meer geluk in je leven.

Door mijn werk als schoonheidsspecialiste viel het me op dat mensen die gezond leven een veel betere huid hebben. De huid is wat je direct opvalt. De huid ziet er beter uit bij mensen die gezond leven en dat heeft ook te maken met de binnenkant, Denk aan de darmflora, hormoonhuishouding, doorbloeding etc. Vanaf 1990 ben ik daarom me gaan  verdiepen in de binnenkant van de mens. En door de jaren heen heb ik veel geleerd over de gezonde leefstijl en dat wil ik graag overdragen. want dat gun ik jou ook.

WAT LEER IK JOU?

Ik leer jou om je anders te laten eten en te bewegen zodat je met gemak en plezier jouw resultaten haalt die jij wilt. Ik leer jou beter in je lijf te zitten en ik geef je het stappenplan en focus om dat te behalen.

Mijn drijfveer is om niet alleen aan jou iets voor te schrijven wat je moet doen om gezond door het leven te gaan maar ook ga ik samen met jou het traject in en jou zoveel mogelijk informatie  geven waarom je bepaalde voeding beter kan eten of juist beter kan laten staan. Wanneer jij het begrijpt is het beter vol te houden omdat je dan zelf gaat nadenken over jouw keuzes.

Een traject gaat vaak gepaard met vallen en opstaan. Het vallen hoort er ook bij. Zeker wanneer je een emotionele eter bent. Hiervoor zijn ook weer allerlei tips te bedenken die voor jou werken. Iedereen is uniek en daarom is het belangrijk om een plan op maat te maken. In iedere sessie bekijken we welke valkuilen je bent tegengekomen en hoe daarmee om te gaan.

Wil jij inzicht in jouw eetpatroon? Ik heb een e-book geschreven hoe je weer een vetverbrander kunt worden. Zet die eerste stap. Met de tips in het e-book zet je al een flinke stap naar een fit en slank lijf.

Start vandaag nog! Klik hier voor het  e-book.