Over mij

Enorme fan van een gezonde leefstijl, inspirerende voedingsdeskundige  die je helpt een gezonde leefstijl aan te leren.  Ik zit boordevol ambitie, passie en enthousiasme om je te leren om beter op gewicht te komen en je gezonder te voelen en uiteraard ook te worden. Mijn beste resultaten zijn de mensen die ik daarbij mag helpen om fit door het leven te gaan.

Mijn naam is MARJAN HAGEMAN en ik help jou als voedingsdeskundige het lijf te krijgen wat je eindelijk wilt hebben. Want ook jij kan het: een gezond en fit lijf krijgen.  Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het kan. Je hebt alleen nog een hoop te leren op het gebied van voeding, beweging en alles wat er mee te maken heeft.

Wist je dat meer dan 77% van de ziektebeelden die wij kennen, voeding- en stress gerelateerd is? Voeding is de basis van ons bestaan. Goede voeding zorgt voor een gezond lichaam en een energieke geest. Vaak weten wij niet of ons lichaam een tekort aan nutriënten heeft en eten wij jarenlang op de manier die ons is aangeleerd of op de manier die we ons jarenlang eigen hebben gemaakt.

Maar hoe weten wij nu of dat de juiste manier van voeden is?

Door een soms jarenlang tekort aan bepaalde nutriënten, staat bijvoorbeeld de energiespiegel slechts op een laag pitje en is het met de weerstand vaak ook niet best gesteld. Vaak is deze wat mindere leefstijl erin geslopen.  Hier wil ik je juist alert op maken! Door de juiste voeding in combinatie met beweging wat het beste past, is het  mogelijk het meest optimale uit zijn of haar gezondheid te halen.

Door mijn werk als schoonheidsspecialiste viel het me op dat mensen die gezond leven een veel betere huid hebben. De huid is wat je direct opvalt.  Een betere kleur, voller, minder oneffenheden en degeneratieve kenmerken (o.a. rimpels)  en een fijner huidreliëf. De huid ziet er beter uit bij mensen die gezond leven en dat heeft ook te maken met de binnenkant, Denk aan de darmflora, hormoonhuishouding, doorbloeding, zuurgraad, bloedsuikerwaarden etc. Vanaf 1990 ben ik daarom me gaan  verdiepen in de binnenkant van de mens. En door de jaren heen heb ik veel geleerd over de gezonde leefstijl en dat wil ik graag overdragen. want dat gun ik jou ook.

Gespecialiseerd in emotie-eten

Door de specialisatie emotie-eten kan ik op dat vlak ook bijdragen aan de vervelende eetbuien, of net dat eten wat je niet wilt of zou moeten willen. Dit is de grootste valkuil en tegelijkertijd ook de leukste uitdaging. Moeilijke momenten overwinnen,  dat gaan we samen aanpakken.

Van Richard de Leth heb ik trainingen gevolgd. Hij heeft de artsenstudie voltooid en heeft een Oersterk gezondheidsplatform om heel Nederland gezond te krijgen. Van hem heb ik veel geleerd over het oerbrein. Het oerbrein zoekt het gemak, wat veel mensen lui maakt.  Het lichaam wil lekker eten, zitten en het zich comfortabel maken. De roltrap nemen, lekker warm douchen, toegeven aan iets lekkers. Door te leren om juist het omgekeerde te doen van het gemak wordt je lijf sterker. Weer terug naar de oermens in onze moderne samenleving. Dat is de uitdaging.

Wil jij fitter, gezonder en gewoon weer blij zijn met je lijf? Dat kan. Ik leer je de tools om dat te behalen. En dit kun jij behalen met gewoon eten zonder calorieën tellen of weekschema’s te volgen.  wanneer je je fit voelt krijg je een beter kwaliteit van leven.  En dat heeft uiteraard ook impact heeft op jouw relaties, werk, zelfvertrouwen, uitstraling etc. Dit levert veel voldoening op en meer geluk in je leven.

Geniet van de weg ernaar toe.

Mijn drijfveer is om niet alleen aan jou iets voor te schrijven wat je moet doen om gezond door het leven te gaan maar ook ga ik samen met jou het traject in. Ik geef je de rode loper naar een gezond leven.  Door de coaching ga je dingen zien en begrijpen.  Wanneer jij het begrijpt is het beter vol te houden omdat je dan zelf gaat nadenken over jouw keuzes.

Een traject gaat vaak gepaard met vallen en opstaan. Het vallen hoort er ook bij. Zeker wanneer je een emotionele eter bent. Hiervoor zijn ook weer allerlei tips te bedenken die voor jou werken. Iedereen is uniek en daarom is het belangrijk om een plan op maat te maken. In iedere sessie bekijken we welke valkuilen je bent tegengekomen en hoe daarmee om te gaan.

Wil jij inzicht in jouw eetpatroon? Ik heb een e-book geschreven hoe je weer een vetverbrander kunt worden. Zet die eerste stap. Met de tips in het e-book zet je al een flinke stap naar een fit en slank lijf.

Start vandaag nog! Klik hier voor het  e-book.